Lidl introduceert nieuwe betaalbare scootmobiel voor ouderen en gehandicapten

lidl scootmobiel
Scootmobiel kopen

Lidl introduceert nieuwe betaalbare Scootmobiel voor ouderen en gehandicapten in het Nederlands

Invoering

Lidl, de Duitse discount supermarktketen, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe betaalbare Scootmobiel voor ouderen en gehandicapten. De Scootmobiel is ontworpen om mensen te helpen die moeilijk kunnen lopen of langdurig staan. Het nieuwe product zal verkrijgbaar zijn in alle Lidl-winkels in Nederland en online.

Wat is een Scootmobiel?

Een Scootmobiel is een soort elektrische rolstoel die is ontworpen voor mensen die slecht ter been zijn. Het heeft meestal drie of vier wielen en wordt aangedreven door een batterij. Scootmobielen worden gebruikt door mensen die door ouderdom, een handicap of een blessure moeilijk kunnen lopen of langdurig staan.

Waarom introduceert Lidl een nieuwe Scootmobiel?

Lidl introduceert een nieuwe Scootmobiel om de mobiliteit van ouderen en gehandicapten in Nederland te helpen verbeteren. Het bedrijf erkent dat veel mensen worstelen met mobiliteitsproblemen en hoopt dat het nieuwe product hun levenskwaliteit zal helpen verbeteren. Daarnaast zet Lidl zich in om haar klanten betaalbare producten te bieden, en de nieuwe Scootmobiel is daarop geen uitzondering.

Kenmerken van de Lidl Scootmobiel

Ontwerp

De Lidl Scootmobiel is ontworpen om licht van gewicht te zijn en makkelijk te manoeuvreren. Het heeft een modern design met een comfortabele zitting en verstelbare armleuningen. De Scootmobiel heeft een maximale snelheid van 6 km/u en een actieradius tot 20 km op één acculading.

Veiligheidsvoorzieningen

De Lidl Scootmobiel heeft meerdere veiligheidsvoorzieningen, waaronder een claxon, voor- en achterlichten en een reflector. De Scootmobiel heeft ook een automatisch remsysteem dat in werking treedt als de gebruiker het gas loslaat.

Prijs

De Lidl Scootmobiel kost € 799,- en is daarmee een van de voordeligste Scootmobielen op de markt. Lidl zet zich in om haar klanten hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen te bieden, en de nieuwe Scootmobiel is daarop geen uitzondering.

Voordelen van de Lidl Scootmobiel

Verbeterde mobiliteit

De Lidl Scootmobiel is ontworpen om mensen die slecht ter been zijn te helpen zich gemakkelijker te verplaatsen. Hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is ideaal om boodschappen te doen, vrienden en familie te bezoeken en te genieten van buitenactiviteiten.

Verhoogde onafhankelijkheid

De Lidl Scootmobiel kan ouderen en gehandicapten helpen hun zelfstandigheid te behouden door hen zelfstandig te laten rondreizen. Het kan hen helpen actief en betrokken te blijven bij hun gemeenschap, wat een positieve invloed kan hebben op hun algehele gezondheid en welzijn.

Betaalbaarheid

De Lidl Scootmobiel is een van de meest betaalbare Scootmobielen op de markt, waardoor deze voor meer mensen toegankelijk is. Het is een uitstekende optie voor mensen die zich geen duurdere modellen kunnen veroorloven maar toch de voordelen van een Scootmobiel willen.

Veelgestelde vragen

Wat is het maximale gewicht van de Lidl Scootmobiel?

De Lidl Scootmobiel heeft een gewichtslimiet van 120 kg.

Zit er garantie op de Lidl Scootmobiel?

Ja, op de Lidl Scootmobiel zit twee jaar garantie.

Kan de Lidl Scootmobiel buiten gebruikt worden?

Ja, de Lidl Scootmobiel is zowel binnen als buiten te gebruiken. Hij heeft een maximale snelheid van 6 km/u en een actieradius tot 20 km op één acculading.
https://scootermax.nl/