Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN SCOOTMOBIELENKOPEN.NL: Geniet van zorgeloos scootmobielplezier!

Bij Scootmobielenkopen.nl hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid. Daarom zijn deze Algemene Voorwaarden opgesteld, zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten. Of je nu een bestelling plaatst, een aanbieding benut of een overeenkomst met ons aangaat, deze voorwaarden zijn van toepassing. Lees ze zorgvuldig door en geniet van zorgeloos scootmobielplezier!

Artikel 1: Definities – Een rit vol duidelijkheid!

Bij Scootmobielenkopen.nl begrijpen we het belang van heldere communicatie. Daarom leggen we graag enkele definities uit:

  • Scootmobielenkopen.nl: Dat zijn wij, een toonaangevend bedrijf gevestigd aan de Koperweg 21B, 2401 LH, Alphen aan den Rijn, Nederland.
  • Klant: Dat ben jij, of je nu een particulier of een bedrijf bent dat een bestelling plaatst bij Scootmobielenkopen.nl.
  • Producten: Dat zijn alle geweldige scootmobielen en diensten die wij aanbieden en verkopen.

Artikel 2: Aanbiedingen en bestellingen – Ontdek onze geweldige deals!

Bij Scootmobielenkopen.nl willen we jou de beste aanbiedingen bieden. Daarom zijn al onze aanbiedingen vrijblijvend en geldig zolang de voorraad strekt. Een overeenkomst tussen jou en Scootmobielenkopen.nl komt tot stand zodra wij jouw bestelling hebben bevestigd en de betaling is ontvangen. We streven naar volledige tevredenheid, maar behouden het recht om een bestelling te weigeren of aan specifieke voorwaarden te verbinden. Fraude, misbruik of een geschiedenis van niet-betaling kunnen hierbij een rol spelen.

Artikel 3: Prijzen en betaling – Geweldige prijzen voor geweldige scootmobielen!

Bij Scootmobielenkopen.nl willen we jou de beste prijzen bieden voor onze geweldige scootmobielen. Alle prijzen op onze website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Betaling is eenvoudig en kan via de betaalmethoden die wij aanbieden. Houd er rekening mee dat prijzen kunnen wijzigen, maar de prijs die geldt op het moment van bestelling is bindend voor jou.

Artikel 4: Levering – Snelheid en betrouwbaarheid!

Bij Scootmobielenkopen.nl begrijpen we dat je niet kunt wachten om te genieten van jouw scootmobiel. We streven ernaar om jouw bestelling binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Hoewel we ons best doen om dit te realiseren, is de levertijd indicatief en geen harde deadline. Zorg ervoor dat je het juiste afleveradres opgeeft, zodat we jouw bestelling zonder problemen kunnen bezorgen. Het risico van beschadiging of verlies van de producten gaat over op jou op het moment van levering.

Artikel 5: Retourneren en garantie – Jouw tevredenheid staat voorop!

Bij Scootmobielenkopen.nl willen we dat je tevreden bent met jouw scootmobiel. Daarom heb je het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits het product ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking is. Voor garantieclaims gelden de garantievoorwaarden van de fabrikant. We zullen ons best doen om garantieclaims snel en efficiënt af te handelen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw scootmobiel.

Artikel 6: Intellectuele eigendom – Ontdek onze unieke stijl!

Bij Scootmobielenkopen.nl zijn we trots op onze unieke producten en website. Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder teksten, afbeeldingen en logo’s, zijn ons eigendom of van de respectievelijke eigenaar. Het is niet toegestaan om deze intellectuele eigendomsrechten zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming te gebruiken of te kopiëren. Geniet van onze unieke stijl, maar respecteer onze rechten.

Artikel 7: Aansprakelijkheid – Veiligheid staat voorop!

Bij Scootmobielenkopen.nl staat jouw veiligheid voorop. We zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door onjuist gebruik van de scootmobielen. We streven naar nauwkeurigheid op onze website, maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele typfouten, onjuistheden of onvolledigheden.

Artikel 8: Privacy – Jouw privacy is belangrijk voor ons!

Bij Scootmobielenkopen.nl hechten we veel waarde aan jouw privacy en voldoen we aan de geldende privacywetgeving. We behandelen jouw persoonsgegevens met de grootste zorg. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons privacybeleid.

Artikel 9: Overige bepalingen – Wij staan voor je klaar!

Bij Scootmobielenkopen.nl streven we naar jouw tevredenheid en willen we eventuele vragen of opmerkingen graag beantwoorden. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen Scootmobielenkopen.nl en jou is het Nederlands recht van toepassing. Mocht een bepaling in deze algemene voorwaarden nietig of vernietigbaar worden verklaard, dan blijven de overige bepalingen onverminderd van kracht. Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden kun je contact met ons opnemen via sales @ scootmobielenkopen.nl.

Scootmobielenkopen.nl – Geniet van zorgeloos scootmobielplezier!

Koperweg 21B
2401 LH
Alphen aan den Rijn
Nederland
Telefoon: +31 6 57451455
E-mail: sales @ scootmobielenkopen.nl

KvK-nummer: 67640591
BTW-nummer: NL857104834B01.