Bezorgen

NA HET PLAATSEN VAN DE BESTELLING

Bij Scootmobielenkopen.nl zorgen we ervoor dat je een vlotte en gemakkelijke ervaring hebt na het plaatsen van je bestelling. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, sturen we je een bevestiging met de bezorgdatum en -tijd. Als je liever een andere dag of tijd wilt voor de bezorging van je scootmobiel, kun je eenvoudig antwoorden op de bestelbevestiging per e-mail. Laat ons weten welke dag(en) het beste voor jou uitkomen.

Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor je klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat de bezorging aansluit bij jouw voorkeuren.

AFWEZIGHEID BIJ BEZORGING

Bij Scootmobielenkopen.nl begrijpen we dat het belangrijk is dat jouw scootmobiel op de juiste plek en tijd wordt bezorgd. Daarom leveren we nooit je scooter af bij de buren, tenzij je specifiek opdracht hebt gegeven om dit te doen. In overleg met jou plannen we een nieuwe bezorgafspraak in om ervoor te zorgen dat de levering soepel verloopt. Mocht er bij een afgesproken levering niemand aanwezig zijn, dan worden eventuele extra bezorgkosten aan jou doorberekend. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat je jouw scootmobiel probleemloos ontvangt.

Bij de aankoop van een accessoire, onderdeel of helm wordt het artikel verzonden via PostNL. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, zal PostNL het artikel opnieuw aanbieden en indien nodig afleveren bij de buren of bij een PostNL-punt. Op die manier kun je jouw gewenste product gemakkelijk en snel ontvangen, zelfs als je niet aanwezig bent op het afleveradres.

LEVERTIJD

Bij Scootmobielenkopen.nl begrijpen we dat je snel wilt genieten van je scootmobiel. Daarom vermelden we de levertijd duidelijk op de productpagina van het betreffende artikel. Zo weet je precies wanneer je jouw scootmobiel kunt verwachten en kun je je alvast verheugen op de vrijheid en mobiliteit die het zal bieden.

RIJKLAARMAKEN & KENTEKEN

Bij Scootmobielenkopen.nl zorgen we ervoor dat jouw scootmobiel klaar is voor gebruik zodra deze bij je wordt bezorgd. We nemen het rijklaarmaken voor onze rekening. Een kenteken is niet voor scootmobielen van toepassing maar wel voor scooters. Daarnaast monteren we ook eventuele accessoires die je hebt besteld. Op die manier kun je direct op pad met je nieuwe scootmobiel, zonder gedoe of extra werk. We streven ernaar om je een complete en zorgeloze ervaring te bieden.

Voor meer informatie over het rijklaarmaken verwijzen we je graag naar de specifieke informatiepagina op onze website. Daar vind je alle details over hoe we ervoor zorgen dat je scootmobiel klaar is voor gebruik. Voor informatie over het kenteken kun je ook terecht op de desbetreffende informatiepagina, waar we je alles uitleggen wat je moet weten over het kentekenproces.

BESTELLING VAN EEN ACCESSOIRE, HELM OF ONDERDEEL

Bij Scootmobielenkopen.nl bieden we niet alleen scootmobielen, maar ook een scala aan accessoires, helmen en onderdelen om je scootmobielervaring te verbeteren. Als je een accessoire, helm of onderdeel bestelt, zorgen wij ervoor dat het snel en veilig bij je wordt bezorgd. We versturen deze artikelen via PostNL, zodat je ze gemakkelijk kunt ontvangen op het door jou gewenste adres.

De verzendkosten voor accessoires, helmen en onderdelen bedragen slechts €5,95 binnen Nederland. Op die manier kun je tegen een betaalbare prijs genieten van de extra’s die jouw scootmobielervaring compleet maken.

TRACK & TRACE

Bij Scootmobielenkopen.nl willen we je op de hoogte houden van de status van je bestelling. Afhankelijk van het type aankoop bieden we verschillende mogelijkheden voor track & trace.

Bij de aankoop van een scootmobiel ontvang je geen track & trace-code bij de bezorgmethode. We zorgen er echter wel voor dat je duidelijk geïnformeerd wordt over de bezorgdatum en -tijd, zodat je precies weet wanneer je jouw scootmobiel kunt verwachten.

Bij de aankoop van een accessoire, helm of onderdeel ontvang je een track & trace-code per e-mail zodra wij de artikelen hebben aangemeld bij de vervoerder. Op die manier kun je gemakkelijk de voortgang van de levering volgen en ben je altijd op de hoogte van waar je pakket zich bevindt.

Bij Scootmobielenkopen.nl streven we ernaar om je een naadloze en plezierige ervaring te bieden, vanaf het moment dat je je bestelling plaatst tot aan de bezorging van je scootmobiel en accessoires. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je volop kunt genieten van je nieuwe scootmobiel.