Annuleren

HOE KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN BIJ SCOOTMOBIELENKOPEN.NL?

Bij Scootmobielenkopen.nl streven we ernaar om jou de beste scootmobielervaring te bieden. Mocht je om welke reden dan ook je bestelling willen annuleren, dan helpen wij je graag verder.

Als je bestelling nog niet verzonden is, kunnen wij deze voor je aanpassen of annuleren. Je hebt dus volledige flexibiliteit om jouw scootmobielkeuze te wijzigen. Is je bestelling echter al onderweg, dan kun je gebruikmaken van ons retourproces.

Onze toegewijde klantenservice staat voor je klaar om het retourproces soepel te laten verlopen. Neem eenvoudig contact met ons op en wij begeleiden je stap voor stap. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn, tenzij anders is overeengekomen.

KAN IK MIJN SCOOTMOBIELBESTELLING ANNULEREN?

Bij Scootmobielenkopen.nl begrijpen we dat jouw tevredenheid onze topprioriteit is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een ongebruikte scootmobielbestelling kosteloos te annuleren.

Als jouw gloednieuwe scootmobiel nog niet in gebruik is genomen en niet op naam is gesteld, kun je zonder enige zorgen je bestelling annuleren. Ons doel is ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je keuze, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij regelen het voor je.

Heb je al wel gebruikgemaakt van jouw scootmobiel of deze op naam laten registreren? Geen zorgen, we bieden nog steeds een oplossing. Neem contact op met onze klantenservice en wij zullen het retourproces in gang zetten. Na inspectie van de scootmobiel doen wij je een bod. Jij beslist vervolgens of je de scootmobiel wilt retourneren voor dat bod. We begrijpen dat elke situatie uniek is, vooral omdat onze scootmobielen op maat worden gemaakt. Daarom zijn er aanvullende voorwaarden van toepassing. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice.

Let op: Wanneer je besluit een scootmobiel te retourneren, kunnen er verzendkosten van toepassing zijn. Ons klantenserviceteam staat klaar om je te informeren over de specifieke kosten en voorwaarden, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bij Scootmobielenkopen.nl gaan we altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het annuleren of retourneren van je scootmobielbestelling.