Garantie

BIEDT SCOOTMOBIELENKOPEN.NL JOU EXTRA SERVICE EN GARANTIE

Bij Scootmobielenkopen.nl vinden we het belangrijk dat jij jarenlang zonder problemen kunt genieten van je scootmobiel. Daarom bieden wij diverse serviceopties en uitgebreide garantievoorwaarden aan, zodat jij vol vertrouwen op pad kunt gaan met jouw scootmobiel.

OPHAALSERVICE VOOR ONDERHOUD

Bij Scootmobielenkopen.nl begrijpen we dat onderhoud en reparaties van jouw scootmobiel essentieel zijn. Daarom bieden wij tegen betaling een handige ophaalservice aan. Laat ons weten waar jouw scootmobiel opgehaald moet worden, en wij regelen het voor je. Neem contact met ons op voor de tarieven, die afhankelijk zijn van de locatie.

Bij Scootmobielenkopen.nl profiteer je ook van een extra lange garantietermijn wanneer je jouw scootmobiel bij ons laat onderhouden. Breng je scootmobiel gerust bij ons langs voor reparaties en onderhoud. Ons deskundige team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw scootmobiel in optimale staat blijft.

SERVICEAANVRAAG

Wil je direct een serviceaanvraag indienen? Vul eenvoudigweg het onderstaande formulier in en onze afdeling aftersales neemt binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Afhankelijk van jouw voorkeur halen we jouw scootmobiel op voor reparatie in onze werkplaats of voeren we de reparatie direct bij jou thuis uit. We streven ernaar om het onderhoudsproces zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, zodat jij snel weer zorgeloos kunt genieten van je scootmobiel.

UITGEBREIDE GARANTIE

Bij Scootmobielenkopen.nl streven we ernaar om jou een zorgeloze scootmobielervaring te bieden. Naast de wettelijke garantie bieden wij extra garantieopties aan om ervoor te zorgen dat jouw scootmobiel goed beschermd is.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Daarnaast bieden wij specifieke garantievoorwaarden voor scootmobielen. De garantietermijn bedraagt 24 maanden tot 10.000 kilometer, wanneer het onderhoud door Scootmobielenkopen.nl en/of een van onze servicepunten is uitgevoerd.

Let op: de garantie op de accu van een elektrische scootmobiel wijkt af en is afhankelijk van het type accu. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Voor een volledige garantieclaim dien je in het bezit te zijn van het aankoopbewijs. Reparatiewerkzaamheden onder garantie worden uitsluitend uitgevoerd in een werkplaats van Scootmobielenkopen.nl of een aangesloten dealer.

Bij Scootmobielenkopen.nl streven we ernaar om je scootmobielervaring zo plezierig en zorgeloos mogelijk te maken. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze service en garantie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je verder te helpen.