Brommobiel kopen

 

Zou u in plaats van een scootmobiel kopen graag een brommobiel aan willen schaffen omdat u zich niet meer veilig voelt in een normale auto of omdat uw beperking het niet meer toelaat in een normale auto te rijden?  Er zijn tegenwoordig veel verschillende brommobielen te koop, welke vaak erg luxe zijn van binnen en haast niet meer te onderscheiden zijn van een klein model normale auto.

Het grootste voordeel bij een brommobiel is natuurlijk dat hij maximaal 45 kilometer per uur kan rijden. Daarnaast gaat het hierbij om een elektrische brommobiel, waarbij u geniet van nog een aantal fijne voordelen.

Luxe brommobiel

Een brommobiel kopen doet u natuurlijk niet zonder dat u weet waar hij allemaal over beschikt. De laatste jaren is de microcar erg in populariteit gestegen, en dat heeft voordelen voor u. zo zijn de nieuwere brommobielen over het algemeen veel luxer en comfortabeler, zijn ze voorzien van GPS, goede audio-installatie, cruisecontrol, verwarmde spiegels, elektrische ramen, airco en sportvelgen.

Daarnaast is het natuurlijk zo dat een elektrische brommobiel beschikt over een krachtige motor, vaak van 1500 Watt. Ook is deze auto volledig onderhoudsvrij, hoor je hem nauwelijks en is hij ontzettend schoon.

Het verschil tussen 3 of 4 wielen

Een brommobiel kopen kan met 3 of met 4 wielen, maar wat is daarin nou het verschil? Kijken we naar de prijs, dan zijn de brommobielen met 4 wielen vaak iets duurder. Dit komt doordat de voorwielophanging meer weg heeft van een auto, bij een microcar met 3 wielen heeft hij meer weg van een scooter. Ook heeft een auto met 4 wielen meer onderdelen nodig en is de constructie vaak ingewikkelder. Voor u als bestuurder zijn er echter geen verschillende te zien of voelen. De besturing is bij beide modellen hetzelfde en de auto’s rijden dan ook allebei erg prettig.